Over Saskia en Ruben, Groei En Transformatie Coaches

Saskia en Ruben: Groei En Transformatie Coaches

Wie zijn wij?

Wij, Saskia en Ruben, zijn 14 jaar geleden in Drenthe komen wonen en hebben hier ons eigen duurzame huis gebouwd. Dit is allemaal niet vanzelf gegaan. We hebben hard gewerkt en zijn gedurende die tijd onszelf zeker tegengekomen. Ook hebben we verschillende mensen ontmoet. Mensen die in je geloven en mensen die eigenlijk zeggen dat je er beter mee kunt stoppen. Wij zijn ervan overtuigd dat een droom uitkomt als je het echt graag wilt. Dat dit niet vanzelf gaat en je hier hard voor moet werken hebben we gemerkt. Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen, maar soms zie je deze niet meer.

Over Saskia

Saskia Speksnijder

Ervaringsdeskundige op het gebied van groei en ontwikkeling.
Kansen en mogelijkheden zien is mijn talent. Dit betekent 100% commitment, doorzettingsvermogen en lef.
Ik laat ondernemers en leidinggevenden van uiteenlopende organisaties mogelijkheden en kansen zien waardoor een nieuwe toekomst gecreëerd wordt. Met een brutaal eerlijke en kritische blik worden jouw patronen zichtbaar en vinden op korte termijn veranderingen plaats.

Over Ruben

Ruben Speksnijder

Ik ben een echte denker en neem de rust en tijd om alles helder te krijgen. Het draait niet om mij, maar om jou. Mijn talent is jou de spiegel voorhouden. Wie ben jij, wat neem jij mee uit het verleden en vanuit welke positie handel jij in het leven. Ik maak je bewust van je positie nu en hoe je deze kunt ombuigen, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een nieuwe toekomst die anders niet had bestaan.

Enjoy Change creëert verandering door ritme!

In de afgelopen jaren is Enjoy Change gegroeid door ervaringen, ontmoetingen en wijsheden.
Zonder ritme ontstaat er geen verandering.
De positie van waaruit je in je leven handelt is ‘wie je bent’. Wie je bent richting jezelf, richting anderen en richting het leven in het algemeen. Hoe je in je leven functioneert, wat je doet of niet doet, wat je zegt of niet zegt en hoe je door jezelf en anderen wordt gezien.
Enjoy Change neemt ondernemers, leidinggevenden en teamleden mee in ‘wie zij zijn’. Je krijgt inzicht in jezelf, je onderneming, je team en je klanten. Dit zorgt voor succes, positieve energie en balans.

Vrijblijvend contact opnemen
Begin met chatten
1
Meer weten? Chat direct met Enjoy Change
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?